


Kategorie
Dostępność
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Maszyna do cięcia masy cukierniczej – szybkie i równe krojenie
Równe krojenie i porcjowanie mas cukierniczych to duże wyzwanie. Dzięki maszynie do cięcia masy cukierniczej ten proces jest zautomatyzowany, szybki i prosty. Odpowiednio zaprojektowany sprzęt pozwala na cięcie wzdłuż i w poprzek w jednym cyklu pracy, bez konieczności przesuwania lub innej ingerencji pracownika. Świetnie sprawdza się w krojeniu krówek i wielu innych mas cukierniczych. Każda sztuka będzie równa, co zapewnia dużą powtarzalność produkcji i wysoką jakość końcowego produktu.
Sprawdzona i funkcjonalna maszyna do cięcia masy cukierniczej
Branża cukiernicza i piekarnicza może działać sprawniej, jeśli w przedsiębiorstwach pracują maszyny do cięcia masy cukierniczej. Specjalne noże z powodzeniem przecinają nawet bardzo gęste, lepkie masy. Maszyna może ciąć masę na założone z góry wymiary, które należy podać w trakcie zamawiania urządzenia.

48 600,00 zł
Cena netto: 39 512,20 zł