Kategorie
Dostępność
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Gorące stoły – szybkie pakowanie w folię
Gorące stoły to urządzenia, które są stosowane przede wszystkim w przemyśle spożywczym. Dzięki nim można szybko zapakować różnego rodzaju artykuły. Ciepło wytwarzane przez powierzchnię stołu powoduje skurczenie nałożonej na produkty folii. Folia może otaczać warzywa, owoce, mięso, sery na tackach lub pojemnikach, a także bez nich. Szczelne opakowanie przedłuża świeżość produktów i ułatwia przechowywanie.
Najlepsze dla branży spożywczej, i nie tylko: gorące stoły
W tej kategorii prezentujemy sprawdzone modele urządzeń, które znacząco ułatwiają proces pakowania produktów. Gorące stoły to niezwykle praktyczne sprzęty, niezawodne i łatwe w użytkowaniu. Modele różnią się między innymi maksymalną szerokością wykorzystywanej folii PVC. Gorące stoły świetnie sprawdzą się w branży mięsnej, nabiałowej, w piekarniach oraz w rolnictwie i przetwórstwie, przy pakowaniu pojedynczych bądź większej ilości owoców i warzyw.